Logotyp

"Built to the MAAX"

är den term vi använder för att beskriva hur vi bygger de bästa spabaden i branschen.

Vi har utvecklat våra spabad med de bästa materialen och tillverkar dem efter våra höga kvalitetskrav. Från stålkonstruktionen och den US Green godkända BLUE MAAX isolering, är det lätt att se MAAX® Spas är byggda med högsta kvalitet. " Built to the MAAX" garanterar den långsiktiga hållbarheten hos ditt spabad och backas upp av branschledande garantier. Den innovativa stålkonstruktionen är inte bara stark, det möjliggör fullständig service av hela spabadet. Komponenterna har valts för sin hållbarhet samt deras tillgänglighet för service. Blue MAAX isoleringen är anpassad för bistert vinterklimat. Över 300 kvalitetskontroller görs av egen personal för att säkerställa att varje steg i tillverkningsprocessen klarar de krav vi och vårt rykte kräver.

John Johnson, President MAAX Spas.
Arizoona Ave, Chandler, AZ 85248 USA


        

 Maax Spabad

Klicka på katalogen för att 
bläddra i den online!

Maax Spas California Cooperage® Hot Tub Kataloger Presentation av Maax Spas
Maax CollectionMer Information Maax CollectionMer Information KatalogerMer Information Maax VideosMer Information
Med mängder av egna patent, marknadsledande teknologier och hårdvara, lägger MAAX® ribban för kvalitét och användarvänlighet på helt nya nivårer. 45års jubileum i år

Läs mer »

California Cooperage Hot Tubs har sedan starten 1972 erkänts som en av pionjärerna inom  branschen. 

Läs mer »

Bläddra i våra kataloger online.

Till katalogerna » 
Presentation av Maax Spas.
Se filmen om MAAX spas isolering

Klicka här » 

Välkommen till Nordic Spa Parts önskar Lars Marklund med PersonalFunderar du på ett eget spabad?

Spabad är en livsstil. Görs planeringen på ett professionellt sätt så är det onekligen ett av de roligaste och mest inspirerande projekt som kan göras i ett hem. Vår målsättning tillsammans med er är att skapa ert spa projekt utefter era behov.

Som kund hos oss får ni en personlig projektledare som hjälper er med planering av privat hemmaspa, publika bad Hotell och Spaanläggningar. På så sätt har ni endast en kontaktperson som hjälper er att planera och leda er bland utbudet. Vår målsättning är att ni ska känna er trygg med vår produkt och att leveransen blir professionellt utfört.

Vi har valt att arbeta med MAAX Spas och California Cooperage spas sortiment.  45 års Jubileum 2015. En trygghet för dig.

Med över 45 år i badbranschen har MAAX® samlat på sig erfarenhet om vad som fungerar och själva satt en helt ny standard vad ett spabad ska klara av. Med mängder av egna patent, användandet av marknadsledande teknologier och hårdvara så lägger MAAX® ribban för kvalitét och användarvänlighet på helt nya nivårer.

Med MAAX® Spas får du en mängd olika spabadlösningar. Comfort Collars, Aero MAAX, Foot Relief Zone, Zone Therapy, Shiatsu Seat, Accu Pressure Jets, för att nämna några specifika lösningar som passar allas behov och plånböcker. Oavsett vilken modell du väljer, finns känslan av kvalitét och driftsäkerhet alltid kvar.

Välkomna till oss!
Lars, Eva, Anders

Spaparts Nordic
Lasarettsvägen 42
931 41 Skellefteå
Telefon: +46 (0)910-130 13
Mobil: +46 (0)73-838 69 23
Godkänd för F-skatt
Webbproduktion: C&E Webbguru