Spaparts Nordic AB

Blue Connect Gold

Artikelnummer: PSK 71663Lagerplats: I-1-6

 

Blue Connect Plus är en smart enhet som automatiskt analyserar flera parametrar och fungerar med salt, klor och brom i pooler och spabad.

Blue Connect mäter och analyserar

Blue Connect Gold mäter och ger dig analyser med hög precision av värden som mängden salt i vattnet, pH-värdet, desinfektionsnivån med klor eller brom (ORP) samt vattentemperaturen.
Köper du Connect Gold så ingår dessutom Premium appen för mobilen utan extra kostnad.

Du kan ha Blue Connect Gold flytande runt i badvattnet eller så monterar du enkelt Connect Gold i badanläggningens cirkulations system med den medföljande Fit 50 anborrningsbygeln.

Sigfox

Med Blue Connect Gold får du även möjlighet att använda Sigfox datanät.
Sigfox är ett mobilnät utvecklad i Frankrike för sensorer som skickar data över långa avstånd. Om du har täckning av Sigfox så behöver du ingen vanlig Internetuppkoppling. Data samlas i molnet och du kan enkelt se och hantera data.
OBS! Sigfox fungerar dock ganska begränsat i Sverige. Du kan se om du troligen kan eller inte kan nyttja systemet på denna täckningskarta.

Wifi

Du kan även koppla Blue Connect Go till ditt WiFi nätverk och på så sätt kan flera personer använda informationen. Men för att få detta att fungera så måste du alltså köpa och montera en WiFi Extender.

Vinterförvaring

När du inte använder Blue Connect, t.ex. i poolen vintertid, så får aldrig sensorn bli torr. Sätt på förvaringskåpan som produkten kom levererad med fylld med med rekommenderad vätska enlig bruksanvisningen.

5495.00 kr

Antal:

Produkten är tillfälligt slut. Leverans inom 7-10 dagar.
Notera! Rådande världsläge gör att leveranstiden för beställningsvaror och varor som är tillfälligt slut är preliminära, men vi gör allt för att få ut produkten så fort som möjligt.

Priser inklusive moms

Blue Connect Gold Blue Connect Gold
Bildskugga