Spaparts Nordic AB

O-Care Spa Eco-Friendly Svensk manual Nyhet

Den perfekta lösningen för Spabad. Box för 3-5 månader. Aldrig varit lättare att sköta vattenkemin.

Säker:
Genom att använda O-Care så kan du minska mängden Klor eller Bromin med upp till 78%. Kemikalier kan irritera ögon, öron och hud. Så O-Care är speciellt säker för barn som älskar att dyka under vattnet.

Mjukt:
Mixen av de högkvalitativa mineralerna och salterna kommer att ge din hud en mjuk och luktfri känsla. 
Du kommer inte att behöva ta en dusch efter att du har badat i ditt spabad, vilket annars är mycket viktigt när du endast använder dig av kemikalier som klor eller brom. 

Enkel:
Tillsätt endast de 2 komponenterna i ditt spabads vatten en gång per vecka genom att använda det medföljande måttet. 
Din O-Care förpackning kommer att räcka i 3 till 5 månader (beroende på spabadets storlek).

Grund:

Det finns två fundamentala element med ett spabads kemi, vilka är:

- Vattenbalans
- Desinfektion

Om du inte balanserar ditt vatten, kommer inte desinfektionen att fungera, så bara klor eller bromin är inte tillräckligt. 
Genom att balansera ditt vatten så kommer det även att hålla sig rent längre och genom det förhindrar du vattnet från att bli aggressivt vilket ger ditt spabad ett längre liv.

Det är flera faktorer som avgör vattnets kvalitet. Saker som organismer, koppar, sulfiter, vattentemperatur och regnvatten förändrar ditt spabadsvatten helt. Det är vanligtvis de minst tänkbara små faktorerna som ändrar ditt vatten mest.

De viktigaste faktorerna för ett bra vatten är:

- pH (vattnets surhet) 
- Total alkalinitet  
- Kalciumhårdhet

Värdena och kemikalierna som du justerar (pH, total alkalinitet och kalciumhårdhet) har den största påverkan på ditt spabadsvatten.

Desinfektion:

Klor och brom är de vanligaste produkterna för desinfektion. För att effektivt desinfektera ditt spabad så behöver du det rätta pH värdet i ditt vatten. Kloret är effektivt mellan pH 5,5 – 7,8 men det är bättre att hålla din pH nivå mellan 7,2 – 7,8 för att om pH nivån är lägre än 7,2 så förbränns kloret snabbare och blir således mer aggressivt. Om pH nivån är högre än 7,8 så blir kloret overksamt och kommer inte att kunna klara av att rena ditt vatten. 
Du behöver 10 gånger mer klor i vattnet vid pH 8,2 jämfört med pH 7,2. 
Om du vill göra vattenskötsel enklare, kolla då mer noggrant på som hjälper dig att desinfektera och hålla ditt pH i balans för renare, klarare och mjukare vatten med upp till 78% mindre klor. 

Aqua Tool App (se extra bild)

Är enkel fast unik för att den ger dig möjligheten att ordna alla problem som du kan få med vattnet i ditt spabad och du kommer åt den vart som helst i världen. Vatten-appen från O-Care kommer att hjälpa dig med skötseln av vattnet i ert spabad oavsett modell. Det funkar även för en liten pool eller ett swimspa. Den startar med grunderna och hjälper dig steg för steg att fixa alla problem så du inte behöver vara en kemist för att sköta vattnet i ditt spabad.

Ladda ner appen https://www.o-care.com/uk/watch-and-learn

Tillgänglig för IOS (Apple) eller Android. 

Kontakta oss för mer information.


Dokument

Säkerhetsblad O-care 1
Säkerhetsblad O-care 2
Bruksanvisning 2020

1199.00 kr

Antal:

Priser inklusive moms

Artikelnummer: PSV 86974Lagerplats: B-U-T

O-Care Spa Eco-Friendly Svensk manual O-Care Spa Eco-Friendly Svensk manual O-Care Spa Eco-Friendly Svensk manual O-Care Spa Eco-Friendly Svensk manual O-Care Spa Eco-Friendly Svensk manual

Tillbehör och reservdelar

99.00:-

Antal:

 

Bildskugga